Retourneren

Soms komt het voor dat je bestelling niet zo goed bevalt, om wat voor reden dan ook en je je bestelling wilt retourneren. Hoe je dit aanpakt vertellen we je hieronder.

Wij hanteren altijd de retourvoorwaarden van de winkelier/ondernemer. Van iedere winkel/ondernemer zijn deze voorwaarden hier terug te vinden. Controleer deze altijd zodat je weet wat de voorwaarden zijn van de winkel waar je hebt besteld.

Retour PostNL

  1. Neem contact met ons op en geef duidelijk aan om welke bestelling het gaat en wat je wenst te retourneren. Je ontvangt dan een retourlabel om het product te retourneren. Zodra wij de retour hebben ontvangen zorgen we voor de terugbetaling. 

Ruilen PostNL 

  1. Neem contact met ons op en geef duidelijk aan om welke bestelling het gaat en wat je wenst te ruilen. Je ontvangt dan een retourlabel om het product te retourneren. Zodra we de retour hebben ontvangen zorgen we ervoor dat het juiste product jouw kant op komt.

Retour binnen Breda

  1. Neem contact met ons op en geef duidelijk aan om welke bestelling het gaat en wat je wenst te retourneren. 
  2. Je ontvangt van ons een e-mail waarin we aangeven bij welke winkel je het product kunt ruilen. Ook stellen we de winkelier hier van op de hoogte.
  3. In het geval van een retour zorgen wij, nadat je het product hebt geretourneerd in de winkel, voor de terugbetaling.

Vragen?

Heb je vragen of is er iets onduidelijk? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder.

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!