Winkels en Horeca bepalen samen de sfeer en het hart van Breda.

BoutiqueLocale verbindt Bredaas ondernemerschap met digitaal gemak. Wij bieden onze winkeliers een podium om op te stralen. Zo kies je net zo makkelijk voor leuke en lokale winkels met een snelle en ‘groene’ bezorgservice. Als je de krachten in de stad bundelt, sta je een stuk sterker. Dat is wat BoutiqueLocale doet. Lokale winkeliers kunnen zich heel gemakkelijk bij ons aansluiten: zonder abonnement, wij rekenen gewoon een percentage van de prijs. Daarvoor wordt het product opgehaald, mooi verpakt en dezelfde dag nog op de fiets afgeleverd bij de koper.

Heb jij zelf een onderneming in het centrum van Breda en wil je jouw producten ook online verkopen?

Meld je via de knop hieronder aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Voordelen winkeliers BoutiqueLocale

Cross-selling

BoutiqueLocale biedt vele verschillende producten in diverse categorieën. Door het brede aanbod is de kans dat een klant een extra product toevoegt aan de winkelmand groter. Zo bestaat de kans dat een klant zonder dat hij ernaar op zoek is iets koopt uit jouw winkel. 

Bezorging

Je bent geen kosten kwijt aan de bezorging. Dit neemt BoutiqueLocale voor je uit handen. De klant betaalt €1,99 voor thuisbezorging, maar heeft ook de mogelijkheid om zijn of haar producten GRATIS op te halen bij Chassésingel 5 in Breda. Ook komen wij de bestelde producten gratis ophalen in de winkel. 

Marketing

BoutiqueLocale is verantwoordelijk voor het platform en de marketing. Je betaalt hier niets extra’s voor. Meerdere malen per week delen we op social media de producten of creëren we betaalde advertenties om ook nieuwe klanten te bereiken en te stimuleren tot aankoop. We focussen specifiek op Breda, maar adverteren ook landelijk. 

Vindbaarheid / extra verkoop kanaal

We vinden het belangrijk dat onze SEO goed op orde is, hierdoor worden we goed gevonden via Google. We besteden hier veel tijd aan. Door je aan te sluiten op BoutiqueLocale word je beter vindbaar zowel online als fysiek. BoutiqueLocale is een extra verkoop kanaal voor jouw winkel. 

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!