Ons verhaal

Het begon als een steunbetuiging aan lokale winkeliers in de moeilijke coronajaren. Om thuisbezorging makkelijker te maken, werd in korte tijd City Webshop Breda opgetuigd. Daar kun je online producten kopen bij de leukste winkels van Breda en dezelfde dag nog thuisbezorgd krijgen. Het was meteen een succes, óók toen de winkels weer opengingen. Daarom zetten de initiatiefnemers een flinke groeistap, onder een nieuwe naam: BoutiqueLocale.

Het aanbod op de webshop komt van lokale boutiques: bijzondere merken en producten van dichtbij. BoutiqueLocale verbindt Bredaas ondernemerschap met digitaal gemak. Wij bieden helden van hier een podium om op te stralen. Het is het grootste online aanbod van lokale ondernemers, dat we thuisbrengen met onze elektrische fiets. Origineel, gemakkelijk, duurzaam en supersnel.

Tijdens de lockdowns in de afgelopen jaren leek de stad haar hart te verliezen. Opeens besefte je hoezeer horeca en winkels de sfeer bepalen. Vooral de kleine, lokale winkeliers hadden het loodzwaar. Heel wat etalages kwamen ook echt leeg te staan. Die trieste aanblik maakte iets los bij ons: een idee om winkels van hier weerbaarder te maken, beter bestand tegen de macht van grote winkelketens en webshops.

En wat in Breda werkt, is elders ook kansrijk. BoutiqueLocale heeft concrete plannen om het concept komend jaar uit te rollen over het land. Uiteraard met de helden van daar. Wat koop je zoal ‘locale’? Denk aan deze categorieën: Gifts, Beauty & Health, Speelgoed, Eten & Drinken, Wonen & Lifestyle.

Shoppen bij meerdere winkels
Vandaag besteld is vandaag in huis
Liefde voor Breda BoutiqueLocale
Locale Kerstpakketten voor en door Breda

Trots dat we samenwerken met onderstaande bedrijven:

Breda kan wel wat steun gebruiken! Waarom van ver halen, als het dichtbij ook te vinden is? Jouw mede-Bredanaar heeft heel wat te bieden. Breda Steunt Breda biedt een platform om onze favoriete Bredase organisaties ook na de crisis te blijven ondersteunen en solidair te zijn. Breda is Lokaal Sterker!

smakelijkbreda

De Smakelijk Breda cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die van eten en drinken houdt. De cadeaukaart kun je verzilveren bij ruim 80 restaurants en winkels in Breda. De cadeaukaarten van Smakelijk Breda vind je hier.

BD - Profile Picture_Tekengebied 1

De horeca hangt aan een zijden draadje! De steun blijkt onvoldoende, ondernemers vallen tussen wal en schip en perspectief is er niet. Des te belangrijker is het dat we samen staan voor de plekken waar we zo graag komen. ‘Breda draagt’ heeft een prachtige merchandise lijn gerealiseerd. Per verkocht item gaat er tussen de 5 en 7 euro naar de desbetreffende bedrijven! Bekijk de producten hier

Hét platform voor een dagje uit in Breda. Download gratis de app of bezoek stappen-en-shoppen voor meer informatie over evenementen, winkels en winkelgebieden, restaurants, cafés, hotels, leuke uitjes en bezienswaardigheden. 

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!