“Breda is een bruisende stad vol gezelligheid en dat is waar wij voor staan.”

BoutiqueLocale Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar BE-YOU-TIFUL.

Eigenaars Tonny en Mèlanie zijn moeder en dochter. Het was hun droom om samen een winkel te beginnen in alles wat zij leuk vinden, en dat is gelukt! We gingen langs bij deze gezellige winkel vol tassen, sieraden, (woon)accessoires en kleding! Lees hieronder alles over BE-YOU-TIFUL! 

Tonny en Mèlanie vertellen dat ze graag een pand in het centrum wilde. Toen de Houtmarkt ging renoveren, grepen ze deze kans. In juni 2019 openden ze BE-YOU-TIFUL en werd hun droom werkelijkheid. Gevestigd dus in de Houtmarkt, een stijlvol nieuw winkelstraatje. Handig gesitueerd zodat er een aantrekkelijk winkelrondje in het centrum van Breda is ontstaan. In deze ambiance met open sfeer, met veel licht en groen, voel je je direct thuis. Je vindt er verschillende winkels waaronder BE-YOU-TIFUL. Met merken als G-Maxx, C&S The Label, MORE&MORE en Biba. 

tekst loopt door onder de foto’s. 

Shop de producten van BE-YOU-TIFUL onder de foto’s. 

“Iedereen is bij ons welkom”

zeggen de dames vrolijk. “Wij hebben merken voor jong en oud voor een betaalbare prijs. We krijgen regelmatig nieuwe collecties binnen en we vinden het belangrijk om steeds te vernieuwen.” Ze staan voor gezelligheid, op je gemak shoppen onder het genot van een drankje en persoonlijke aandacht.  Ze vinden het belangrijk dat klanten zich welkom voelen en geloof me, dat voel je meteen.

Ook vragen we hen natuurlijk: wat maakt Breda voor jullie zo bijzonder? “Wij zijn geboren en getogen in Breda. Breda is een bruisende stad vol gezelligheid en dat is waar wij voor staan.”

BE-YOU-TIFUL is al vanaf het begin aangesloten bij BoutiqueLocale Breda, we zijn blij met deze samenwerking en hopen nog veel voor Tonny en Mèlanie te mogen verkopen!

Een greep uit de producten van BE-YOU-TIFUL

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!