Een delicatessenbelevingswinkel met eerlijk, heerlijk en wereldse producten. Waar gastvrijheid voorop staat!

City Webshop Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar Store 317.

Deze week gingen we langs bij Marcel & Angèle van Store 317, een van de nieuwe winkeliers van City Webshop Breda. Het bijzondere aan Store 317 is dat het ontstaan is tijdens Covid-19. Misschien ken je Block 62 nog? Een restaurant met B&B en huisgemaakte producten op de Ginnekenweg 62. In juni 2018 zijn ze op het ‘hoogtepunt’ gestopt om samen met LH Hospitality Consultants, anderen te inspireren en adviezen/trainingen te geven in de gastvrijheidssector. Na een mooie periode van 1,5 jaar stopte dit avontuur helaas abrupt door Corona en moesten ze gaan schakelen om wederom op een andere manier met hun passie voor eten, koken en gastvrijheid iets moois op te zetten. Toen was daar Store 317!

tekst loopt door onder de foto’s. 

Shop, taste, cook! 

Shop – Taste – Cook zijn de 3 elementen die we aanbieden” vertellen Angèle en Marcel enthousiast. “Shop staat natuurlijk voor de heerlijke producten die mensen thuis kunnen afmaken of meteen van kunnen genieten. 80% van alles in de winkel is huisgemaakt en aangevuld met kwalitatieve Zwitserse producten, zoals kazen uit de thuisregio van Marcel (Berner Oberland), bijzondere wijnen, droogvlees, chocolade en de bekende Zweifel chips.Taste staat voor het proeven van bijzondere huisgemaakte producten, maar ook voor het ‘gerecht van de week’ dat we niet alleen in onze zaak serveren, maar ook voor thuis – vaak al klaar binnen 10 – 15 minuten op tafel. Cook staat tenslotte voor koken. Bijna alles in de winkel is zelf gemaakt. Binnenkort willen we gaan starten met kookdemo’s om anderen verder wat tips & tricks te leren over de verschillende cuisines van landen waar wij beiden gewoond en gewerkt hebben.”

“Het bijzondere aan onze winkel is dat het vernieuwend is, we zijn geen traiteur zoals velen denken en ook geen Block 62, 2.0 wat velen vragen. Huisgemaakte delicatessen in de breedste zin van het woord, waar we vers brood bakken en verse pasta draaien, maar ook slagroomtruffels zelf maken. Daarbij hebben we een vriezer vol dimsums die Angèle wekelijks bijvult en niet te vergeten alle weckpotjes met wereldse producten; van pastasauzen, tot pindasaus, Balinese boemboes tot zoet/zure radijsjes. We blijven dit periodiek aanvullen met nieuwe inspiraties die we uit onze vele jaren Internationale ervaring halen.

En daarbij staat voor ons gastvrijheid altijd op nr.1. Wij hebben gasten i.p.v. klanten en willen de ouderwetse gezelligheid van de kruidenierswinkel van vroeger terugbrengen, waar mensen ook altijd graag langskomen voor een praatje. Het leuke is dat het pand waarin we zitten vroeger een fietsenwinkel was, daarvoor een bank en daarvoor in de jaren 50/60 een Albert Heijn.

” Het is hier, dorps, Werelds maar ook heerlijk Brabants!” 

Breda is de stad waar Angèle is opgegroeid (Block 62 was haar ouderlijk huis). Breda is qua grootte/inwoners bijna gelijk aan Bern, waar Marcel vandaan komt. Het is een stad met een dorpskarakter, zeker in de wijk Zandberg/Ginneken. Werelds door de vele expats, maar ook heerlijk Brabants. Bruisend/levendig, maar met het mooie Mastbos op loopafstand ook de heerlijke natuur. Marcel heeft zich in de 9 jaar dat hij nu in Breda woont ondertussen ook helemaal gesetteld en we hopen met ons mooie concept anderen te kunnen inspireren.

City Webshop Breda heeft al enkele keren mogen genieten van de heerlijke producten! Wil je ze ook proeven? Ga langs bij Store 317 of bestel via de City Webshop! 

Shop de producten van Store 317 onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van Store 317

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!