“Maison des Couleurs heeft de oplossing voor je interieur!”

City Webshop Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom spraken we deze week met de dames achter Maison de Couleurs. 

Ineke en Evelyn hebben een gezamenlijke passie voor interieur. Hun jarenlange ervaringen met textiel, kleuren, styling en interieur hebben ze gebundeld. ”Wij willen niets liever dan een mooi interieur creëren en willen daarbij helpen. Daarom hebben wij een box samengesteld met prachtige kussens gecombineerd met woonaccessoires en verfadvies.”  Ze werken met verschillende sferen, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past. Ben je ook wel toe aan iets nieuws in je huis, lees dan lekker mee! 

tekst loopt door onder de foto’s. 

Het hergebruiken van materialen of spullen staat bij Maison des Couleurs hoog in het vaandel. Want waarom zou je een nieuw tafeltje kopen als je met een mooie kleur ook een nieuwe sfeer kunt creëren. Daarnaast geven ze hier natuurlijk ook een passend advies bij ” Wil je van je huis een droomhuis maken en weet je niet hoe? Ons geheim is dat wij trends verzamelen vanuit de hele wereld en deze vertalen naar homeboxen waarmee je je huis kunt omkleuren.” 

”We kijken verder dan alleen maar een nieuw kussen op de bank”

” Wij houden van kleur en willen dit graag overbrengen, maar we weten dat het heel lastig is voor veel mensen om dit te vertalen naar je eigen woning. Daarom willen wij de klant helpen en verder kijken dan alleen maar een nieuw kussen op de bank. Hoe leuk is het als je ook weet welke kleur verf of welk nieuw behangetje je kunt gebruiken op de wand en dit af te stylen met een mooie set bijpassende woonaccessoires.

Planeetvriendelijke bronnen! 

De dames werken alleen met planeetvriendelijke bronnen. De stoffen waarmee ze werken zijn van Nederlandse fabricaat en zijn vaak eenmalig gebruikt voor een fotoshoot of een beurs. Hierna nemen zij de stoffen over. Uiteraard selecteren zij de kleuren met zorg en combineren dit met eigen dessins die ook weer in Nederland worden gedrukt. Hierdoor heb je altijd weer een uniek plaatje. Om zo duurzaam mogelijk te werken leggen ze kleine voorraden aan en omdat ze alles uit Nederland halen kunnen ze snel leveren en eventueel nieuwe voorraad laten maken.

Maison des Couleurs is vanaf het begin aangesloten bij de City Webshop Breda. Breda is voor hen een speciale stad want Maison des Couleurs is in Breda ontstaan maar ook de productie van de kussens vindt in Breda plaats.”

Wil je ook weer een fijne, nieuwe sfeer in je huis? Bekijk hieronder enkele producten! 

Shop de producten van Maison de Couleurs onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van Maison des Couleurs

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!