“Denk niet in hokjes maar in hartjes ♡"

BoutiqueLocale is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar Beidehand dagbesteding kunstatelier! 

“In onze kleinschalige dagbesteding worden creaties gemaakt door mensen met een afstand tot de maatschappij, met diverse hulpvragen en leeftijden. Vanaf 18 tot 80+, iedereen is welkom. Wij denken in hartjes ♡. Het is een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen en ontplooien en daardoor meer levensvreugde en eigenwaarde krijgen met behulp van inspirerende en ervaren begeleiders.”

tekst loopt door onder de foto’s. 

Dagbesteding Beidehand Breda

Bijzonder creatief!

Het unieke aan dagbesteding Beidehand is dat iedereen creatief bezig is. Talent of niet, er is ruimte voor ieders creatieve interesse. De creaties worden bovendien verkocht, wat het extra leuk maakt voor de makers. Het geeft ze een trots gevoel geeft en ook het zelfvertrouwen neemt toe.

Tijdens de creatieve uren bieden Marjolein en Ellen bovendien een warm luisterend oor en worden vraagstukken gedeeld met elkaar, wat maakt dat men ontspant, gerust gesteld wordt en minder spanning heeft.

“Er ontstaan mooie gesprekken en creaties”

Marjolein heeft Dagbesteding Beidehand in 2012 opgericht en is toen begonnen met individuele begeleiding. Vanaf 2020 heeft ze samen met Ellen een creatieve groepsmatige dagbesteding! Marjolein, werkzaam als zelfstandig begeleider van cliënten op het gebied van psychiatrie en dementie en Ellen heeft ook een eigen bedrijf in promotionele artikelen en kleding.

Hiermee geven ze elke dag kleur met en aan de deelnemers. De doelgroep is heel gevarieerd. Het zijn mensen met afstand tot de maatschappij, met diverse achtergronden en leeftijden. “Juist de mix werkt heel goed. Er ontstaan mooie gesprekken en creaties” vertellen de dames vol trots.

De producten die gemaakt worden bij deze dagbesteding worden ook verkocht op BoutiqueLocale. Het leuke is dat elke creatie uniek is en met de hand wordt gemaakt. Elke deelnemer heeft zijn verhaal en gebruikt creativiteit om te ontspannen en te ontwikkelen.

“Bij ons mag iedereen zichzelf zijn!”

Breda is bijzonder voor Marjolein vanwege de bourgondische en gemoedelijke sfeer, de verbindingen die er gemaakt worden en ze is er opgegroeid, Ellen is voor haar van Den Bosch naar Breda verhuisd.

Shop de producten van Dagbesteding Beidehand onder de foto’s. 

Een greep uit de creaties van Dagbesteding Beidehand

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!