“Samen zetten we arrosticini op de kaart. Letterlijk en figuurlijk”

City Webshop Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom spraken we dit keer met Spiedini. 

Eddy Goossen & Ivo Boschman uit Breda komen al jaren tijdens de zomervakantie in Abruzzo. Een fantastisch deel van Italië dat nog redelijk onbekend is bij Nederlanders. Met prachtige natuur, heerlijke stranden, hoge bergen, geweldige inwoners en verrukkelijk eten. En dat laatste was de reden om Spiedini op te richten. We zijn nu de grootste importeur van de zogenoemde ‘arrosticini’, wat dat is dat vertellen ze je graag zelf!

tekst loopt door onder de foto’s. 

‘’ Je kent dat wel, je bent op vakantie en proeft iets lekkers in de zon. Zou dat nog hetzelfde smaken als je weer thuis bent in het regenachtige Nederland? Wij dachten van wel en hebben 8 jaar geleden de stoute schoen aangetrokken om een pallet vol vlees te importeren. Als we het niet mogen verkopen, dan eten we het toch lekker zelf op”, aldus Ivo. Maar dat liep even anders, want ze zijn écht groot in Nederland en een deel van België. De verkoop van het vlees en bijbehorende barbecue-producten loopt als een trein! Nog leuker, sinds kort verkopen ze dus ook via City Webshop Breda.

” Daar willen we ook Nederland van laten genieten!”

Spiedini is Italiaans voor spiesje, arrosticini in ons geval. Een heerlijke delicatesse van geroosterd schapenvlees aan een stokje, met een vleugje zout – en geen saus! Daar willen we Nederland van laten genieten. Zoals de Italianen zeggen: “Arrosticini, piacere di conoscerti!”. Oftewel, een aangename kennismaking met arrosticini. Ons motto is: samen zetten we arrosticini op de kaart, letterlijk en figuurlijk.

Italiaanse puurheid op een stokje! 

”Wij zijn nu de nummer 1 van arrosticini en aanverwante producten buiten Italië”. Dat doen we door het leveren van de beste kwaliteit – spiesjes schapenvlees en apparatuur, zoals barbecues en toebehoren – tegen een faire prijs. Zodat mensen kunnen genieten van deze eerlijke, pure en onbekende lekkernij uit Abruzzo. Samen met familie en vrienden. Zoals de Italianen dat doen. En dan met een wijntje, biertje of frisje erbij genieten van ‘la dolce vita’.’’

Eddy & Ivo doen dit op basis van het naleven van hun kernwaarden:

  • Puro – Met eenvoud, puurheid en kwaliteit van onze producten
  • Eleganza – Met de Italiaanse stijl
  • Rispettoso – Met respect voor natuur & cultuur
  • Accoglienza – Met de Italiaanse hartelijkheid en gastvrijheid

Ze zijn ooit begonnen uit hobby, naast hun fulltime banen; Eddy als vermogensbeheerder in België en Ivo als marketing-communicatie adviseur. Nu begint het echter een beetje uit de hand te lopen en denken ze erover om uit te breiden in werkzaamheden. ‘’ We zijn nu naast onze aanwezigheid op internet (en in de City Webshop natuurlijk) ook op zoek naar een fysieke plek om onze producten te tonen en te verkopen. Mocht je een leuke, betaalbare ruimte in Breda weten, laat het ons dan gerust weten. We schuiven ook graag bij iemand aan hoor, dan kunnen we in ieder geval de vrijdagmiddagborrel verzorgen 😉’’.

Bij iedere barbecue hoort saté! 

Het begon dus met het vlees, de arrosticini. Maar als snel merkten de mannen dat de speciale barbecues die daar met passie en liefde in Abruzzo gemaakt worden om dit lekkers te bereiden, ook heel erg geschikt zijn voor het ‘dit-gerecht-mag-nooit-ontbreken-op-de-barbecue: saté’. ‘’ We verkopen dus heel veel van onze producten aan cateraars, restaurants, foodtrucks, maar ook aan families die met het recept van oma de stokjes tot voor kort met de hand snijden en regen. Dat hoeft niet meer, want met onze SatéMaker kun je in een handomdraai 100 stokjes maken. En daarna perfect bereiden op één van de vele modellen unieke design spies-barbecues. Voor saté, maar in ons geval natuurlijk ook voor arrosticini. Dat moet je geproefd hebben!’’

Shop de producten van Spiedini onder de foto’s. 

Zo fijn dat onze mede-Bredanaars Eddy en Ivo dit goddelijke stukje Italië naar Breda gehaald hebben! Je kan bij City Webshop Breda de spiesjes bevroren laten thuisbezorgen, al dan niet met een BBQ erbij. Dus, vanavond nog iets lekkers – en anders – op de BBQ? Bestel dan snel in de webshop!

‘’ A presto? Cordiali saluti e buon appetito, Eddy e Ivo ‘’

Een greep uit de producten van Spiedini

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!