'' In, met en voor Breda. Proef de omgeving met Local Taste''

City Webshop Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar Local Taste

We bevinden ons op een terrasje van 1 van de 30 deelnemers van Local Taste. Genietend van een drankje en een gratis proeverij. Verbaasd wordt er gekeken wat je krijgt voor 1 Taste-Coin. Dat is Local Taste! Op ontdekkingsreis in eigen gemeente. Even geen zin om op pad te gaan? Kan ook gebeuren! Haal dan de horeca in huis en duik lekker je eigen keuken in met het Bredase kookboek: 076 Gerechten. Alle gerechten zijn geschreven door de Bredase horeca. Geniet je mee? 

 

tekst loopt door onder de foto’s. 

We spraken met de gezellige en altijd vrolijke Bodine en Thom.  Twee jonge Bredase ondernemers die enorm veel energie krijgen van de horeca van ons mooi Breda. Bodine (25) en Thom (27). Ze zijn al jaren beste vrienden en hebben 2 jaar geleden samen Local Taste opgezet. Waarom? “Omdat we alles van Breda willen proeven en dit met Breda willen delen.”

Bodine is opgegroeid in de horeca en vond het altijd inspirerend om met de vertegenwoordigers aan tafel te zitten. Dit wilde ze ook! Jaren later was het dan eindelijk zo ver, ze heeft samen met Thom Local Taste opgericht. In de buurt van waar ze zo van houden, de horeca! Want wat is er leuker dan iedereen de weg te wijzen naar de tofste horecazaken van Breda.

 

Local Taste biedt de locals 10 gratis proeverijen aan, uit de keukens van 30 horecazaken in de gemeente Breda. Deze proeverijen ontvang je tegen inlevering van een Taste-Coin. Naast dat je 10 Taste-Coins bij het Magazine ontvangt, vind je interessante Bredase columns. Als bonus mag je met het magazine op pad om te genieten van de leukste Bredase activiteiten met korting zoals bootje varen, Smash room, duiken in de Galderse meren of een potje poolen. En dit alles voor slechts €19,95!

“Het is nieuw, anders dan anders maar vooral heel lekker”

Voor iedereen is Local Taste een gat in de markt. De Bredase locals krijgen gratis proeverijen, de horecaondernemers ontvangen gratis nieuwe gasten en wij genieten ervan als we iedereen zien genieten van Local Taste. Een win-win-win situatie! Als kers op de taart hebben wij Horeca Breda gebundeld in een prachtig kookboek met (0)76 Gerechten.“ 

“Breda is net een groot dorp. Locals kennen elkaar, er wordt vrolijk gegroet op straat en het merendeel zijn net als wij, echte Bourgondiërs! Wij voelen ons hier helemaal thuis!”

Shop de producten van Local Taste onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van Local Taste

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!