“Tennis begint met een goede service”

City Webshop Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar Touch4tennis. 

Arthur en Henri geven beide al 30 jaar tennisles in Breda, zowel de sport als de stad is voor hen dus geen onbekend terrein. Ze kozen ervoor meer verband te leggen tussen de tennis en Breda en dat resulteerde in een winkel op de Ginnekenweg. Ze vertellen ons enthousiast over hun passie voor tennis! 

tekst loopt door onder de foto’s. 

Henri vertelt: ” We runnen een tennisschool waarmee we op veel verenigingen in Breda de lessen verzorgen. Op deze manier kunnen we nog meer verbanden leggen in de sport in deze regio en dat maakt de sport sterker. Daarnaast zien we natuurlijk ook wel in dat we in de toekomst niet meer 40 uur als leraar op de baan kunnen staan.”

In de winkel en op de baan weten de heren door de baanervaring heel goed een klant snel te typeren. Dat is nodig om het juiste materiaal aan te kunnen meten. een verkeerd racket, niet de juiste snaren, verkeerd bespannen, slecht schoeisel of verkeerde zoolkeuze kunnen allemaal leiden tot spelfrustraties, maar ook tot acute of chronische blessures.

Onze invloed op de tennissport! 

”Dit alles maakt onze invloed op het tennisspel nog completer en dit komt de tennissport altijd weer ten goede. Veilig spelen, spelvreugde en plezier leidt tot meer sporten, dus een gezonder leven. In onze winkel zijn wij als eigenaar, maar ook ons personeel, altijd geoefende tennisspelers of net zoals wij een gediplomeerde tennisleraar. De bespanners zijn ook allemaal gediplomeerd ERSA bespanner (European racket String Association). Dit is een Europese licentie waardoor je racket in goede handen is.”. 

Op veel tennisverenigingen doet de snelst groeiende sport in Nederland Padel ook zijn intrede. Dus lacht Henri, zijn we ook padelleraar geworden. Wij verkopen Padelschoenen en rackets van topmerken, zo kunnen we ook deze doelgroep voorzien van de juiste producten en advies. Ook op City Webshop Breda zijn rackets en accessoires te koop.

Inmiddels zijn we verhuisd van het leuke hoekpandje Ginnekenweg-Burgemeester Serrarislaan naar Ginnekenweg 134, een serieuzer winkelpand met tennishistorie. Vroeger zat hier tennis-en hockeyspecialist Lomans Sport. Deze ruimte geeft ons de kans om ons assortiment verder uit te breiden. Tennis-en padelkleding vinden wij dan ook een logische volgende stap. We leveren al competitiekleding voor teams en de echte collectiekleding wordt het volgende doel.

Al met al steeds meer een compleet plaatje als tennis-en padelspecialist.

Loop gerust eens bij ze binnen en neem je racket mee voor een gratis check up. We kijken de snaren na, letten op de juiste grip, kijken of het gewicht van je racket wel het juiste gewicht is dat past bij je spel enz.
Maar dus ook voor je tennis-en padelschoenen, tennisballen, gripjes, racketaccessoires, petjes, sokken, zweetbandjes en uiteindelijk ook steeds meer kleding kun je bij Touch4tennis terecht.

Shop de producten van Touch4tennis onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van Touch4tennis

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!