“Spiritualiteit is leven vanuit je hart met je voeten op de grond”

BoutiqueLocale Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar De Maretak Nieuwetijdswinkel.

De Maretak Nieuwetijdswinkel is een warme, relaxte open plek waar je naartoe komt om spiritualiteit en bewustwording te ervaren, ruiken, voelen, proeven en beluisteren. Met als doelstelling om mensen die streven naar bewustwording, te ondersteunen. Ook blijven zij zichzelf ontwikkelen om zo een bijdrage aan een betere en gezondere wereld te leveren. BoutiqueLocale Breda sprak met Alinda, zij runt samen met haar zus deze winkel. Lees vooral even verder als je alles wil weten over je lichaam en geest!

tekst loopt door onder de foto’s. 

De Maretak Nieuwetijdswinkel Breda

In 2007 deelde Rita Franken en Alinda Smits dezelfde droom, elkaars paden kruisten en zo startte zij samen de winkel. De fijne, bijzondere klik zorgde voor 12 jaren van heerlijke samenwerking waar Alinda dankbaar op terug kijkt.

“Begin 2020 heb ik (Alinda) besloten om de Maretak Nieuwetijdswinkel alleen voort te zetten, zodat Rita kon gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Sinds een paar jaar is Mirjam Breedveld, mijn zus, meer en meer in de winkel komen werken en nu draaien we de winkel samen.”

”Ik ben zo dankbaar om dit met mijn zus te mogen doen”

Alinda en Mirjam komen beiden uit de hulpverlening en hun passie om spiritueel te verbinden en uit te wisselen met anderen delen ze graag. Alinda gaat verder: ”Ik ben altijd al gefascineerd geweest hoe je lichaam en geest werken en hoe ze elkaar beïnvloeden. Mooi om te zien hoe ze hand in hand gaan en je altijd zullen helpen in je groeiproces. Ik heb diverse studies gevolgd om het lichaam op zo’n natuurlijk mogelijke manier weer in balans te brengen zoals kruidengeneeskunde, orthomoleculaire voedingsleer, voetreflextherapie en ik vind het heerlijk om deze kennis te mogen delen.”

Alinda vertelt ons over het brede assortiment aan artikelen. ”We geven graag advies op de persoon gericht. Eigenlijk is er altijd wel een ingang om iets aan te pakken. En is het fijn om weer dichter bij je intuïtie gebracht te worden, zodat je kunt voelen wat het beste past. Geraakt te worden door de bijzondere energie van een edelsteen, een beeld een heerlijke geur van essentiële olie die je emotioneel raakt, een prachtig boek of cd die verbindt met waar je nu zit, kaarten die antwoorden makkelijker maken, kruiden die ondersteunen en nog veel meer.” 

BoutiqueLocale Breda verkoopt veel producten van de Maretak Nieuwetijdswinkel, hier zijn we natuurlijk super blij mee. Het feit dat we bij elkaar om de hoek zitten maakt de samenwerking helemaal snel, eenvoudig en relaxt! Wij gaan helemaal zen het interview uit! 🙌

Shop de producten van De Maretak Nieuwetijdswinkel onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van De Maretak Nieuwetijdswinkel

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!