Bij V&V Bloemen en Wonen is het altijd lente!

BoutiqueLocale Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar V&V Bloemen en Wonen. 

Denken we aan bloemen, dan denken wij van BoutiqueLocale aan V&V Bloemen en Wonen! We bezochten de vrolijke bloemenzee van Kristel en spraken haar over haar winkel! Na 22 jaar kunnen we wel stellen dat V&V Bloemen en Wonen een begrip is geworden in Breda.

tekst loopt door onder de foto’s. 

“Eigenlijk kun je ons ook sfeer/mooi makers noemen”

Als klein meisje werd Kristel al blij van bloemen. Dat gevoel van verrukking en soms ook verwondering over de schoonheid van bloemen ieder seizoen weer is haar mooiste bezit. Mooie bloemen! Iedere dag vers, mooie lange stelen, de krenten uit de pap, liefst van het seizoen, dus chrysanten in de herfst en een zonnebloem in de zomer. “Met mooie materialen kun je ook alleen maar mooie dingen maken”, vertelt Kristel stralend.

Iedereen die bij ons werkt is gediplomeerd en heeft een grote liefde voor bloemen en planten. In 2009 is Leon erbij gekomen en V&V had nooit zover kunnen komen als we dit niet samen hadden opgepakt. Buiten de bloemen verkopen we mooi groot groen, welke we presenteren in prachtige keramische potten. Deze planten zoek ik zelf wekelijks uit in Aalsmeer. Om te bepalen of de plant op de juiste plaats in huis staat, geven we aan huis advies. Vaak komen er dan meer vragen met betrekking tot interieur en ook hierin adviseren wij graag. Eigenlijk kun je ons ook sfeer/mooi makers noemen. We blijven vernieuwen en zijn altijd op zoek naar mooie collecties op het gebied van potten, vazen, kussens en andere accessoires.

”Iedere dag kijken we opnieuw door de ogen van de klant”

Naast al dat advies doen ze bij V&V nog veel meer. Wekelijks verzorgen zij bloemenabonnementen die bezorgd worden bij particulieren of bij bedrijven. De klant wordt volledig ontlast, omdat de bloemen al in de vaas geplaatst zijn. ‘’Seizoenswerk is het bloemwerk wat we voor bruiloften verzorgen. Van bruidsboeketten en corsages tot het aankleden van de gehele locatie. Ook voor verdrietige gebeurtenissen, zoals een overlijden, verzorgen wij de afscheidsbloemen.’’

Het geheim van V&V? Iedere dag beginnen alsof het de eerste is, steeds opnieuw binnenkomen en kijken door de ogen van de klant. Altijd verrassen, scherp blijven, steeds op zoek gaan naar nieuwe leveranciers en vooral zelf altijd enthousiast vertellen over dit mooie product! De Corona jaren hebben bewezen dat bloemen en planten in huis veel kunnen betekenen. Mensen worden er blij van en het brengt beleving, ook al werd alles verkocht vanuit een tent!

Kristel sluit af met: “we mogen ons gelukkig prijzen met zoveel vaste, leuke en lieve klanten. Breda blijft een mooie stad en de Ginnekenweg is er in alle jaren alleen maar mooier en leuker op geworden.”

Shop de producten van V&V onder de foto’s. 

Naast de sfeervolle winkel op de Ginnekenweg heeft ook BoutiqueLocale een vrolijke touch gekregen door deze mooie producten. Trots zijn we zeker op deze samenwerking! Dat Breda nog maar vele mooie bossen in huis mag halen, of dit nou online is of fysiek in de winkel!

Een greep uit de producten van V&V Bloemen en Wonen​

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!