“Wij laten jouw huid stralen, want wanneer jouw huid straalt, straal jij ook!”

BoutiqueLocale Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar Momento Huidverbetering. 

Deze week spraken we met Tamara, eigenaresse van Momento Huidverbetering. Zij vertelt ons over het ontstaan en de voortgang van haar mooie bedrijf. Namelijk een schoonheidssalon in Prinsenbeek, maar ze is er niet alleen voor een mooie huid maar ook voor de finishing touch. Haar make up lijn van Olcay Gulsen is een van de best verkopende producten van BoutiqueLocale Breda! Tijd om wat langer met Tamara te kletsen!

 

tekst loopt door onder de foto’s. 

Van zolderkamer naar volwaardige salon! 

Vol bewondering keek eigenaresse Tamara naar haar klasgenoten die al een eigen salon hadden tijdens de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Een eigen bedrijfspand, producten verkopen en klanten verwelkomen. Het leek Tamara wel wat, ze vertelt ons trots: ‘’ Het vuurtje in me werd aangewakkerd en daarom besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. Ik startte óók een eigen salon, op de zolderkamer van mijn ouders in Breda.’’ Dat was het begin van hoe klanten Momento Huidverbetering nu kennen. Het hebben van een eigen salon beviel Tamara zo goed, dat ze het drukker en drukker kreeg. De zolderkamer alleen bood niet genoeg ruimte om de salon te laten groeien. Tamara’s oog viel op een prachtig bedrijfspand in Prinsenbeek, dat net leeg was komen te staan. ‘’ Ik hoefde niet lang na te denken en besloot binnen een korte tijd dat ze deze uitdaging aan moest gaan. Sindsdien is Momento Huidverbetering gevestigd in een prachtig bedrijfspand in Prinsenbeek. Vanaf dat moment is de salon alleen maar gegroeid!’’.

Tamara had nooit de intentie om een salon op te bouwen met personeel in dienst. Ze werkte vooral met stagiaires, maar toen ze in aanraking kwam met teamlid Anouk bood ze haar een contract aan. Dat was voor één dag in het weekend. Totdat het met Anouk erbij zo goed beviel, dat Anouk het eerste fulltime teamlid van Momento werd! Uiteindelijk kwam ook Kim het team van Momento versterken, waardoor we een gepassioneerd en hecht team zijn, met ieder onze eigen specialisatie. Samen staan we klaar om iedere huid te laten stralen!

Tamara vertelt enthousiast verder over haar fijne team en stelt ze nog even voor. “Tamara, Anouk en Kim. Dé drie gezichten van Momento Huidverbetering. Wij werken als een goed geoliede machine met een gedeelde passie: Jouw huid laten stralen! We vertellen graag meer over wie we zijn, waarom we doen wat we doen en hoe leuk we het vinden om jou te helpen en te begeleiden naar een betere huid!”

 

Van jongs af aan al aan de haal met monsters en lippenstift. 

De liefde voor huidverzorging zat er bij haar al vanaf jonge leeftijd in. Het was haar hobby om cosmetica proefjes te verzamelen en die verkocht ze dan in haar eigen winkeltje. Het ondernemen vond ze dus toen ook al erg leuk. Als haar moeder niet keek leende ze stiekem haar lippenstift om zelf op te doen. Vanaf haar twaalfde reinigde ze elke dag trouw mijn gezicht. Ook met de komkommer milk van haar moeder. ”We zijn 15 jaar verder sinds de start van Momento en ik kan niet trotser en blijer zijn. Samen met mijn kanjers Anouk en Kim zetten we ons elke dag met liefde en passie in voor een stralende huid.”

 

We starten altijd met een gratis intake! 

We werken met ontspannende behandelingen, producten die de huid verbeteren én vooruitstrevende apparatuur. Deze drie elementen zorgen ervoor dat we het gewenste resultaat voor jouw huid samen bereiken. Huidverbetering is namelijk samenwerken. Wij kunnen tijdens een bezoek nog alles uit de kast halen – en dat doen we graag – maar als het alleen bij een bezoek blijft zal het gewenste resultaat uitblijven. Wanneer je dus geïnteresseerd bent om een behandeling bij Momento te boeken, word je eerst uitgenodigd voor een gratis intake. Vanuit daar stellen we samen een behandelplan op waar zowel de behandelingen als de producten terugkomen. Op die manier krijgt jouw huid de boost die het verdient en ga jij met een stralende huid naar huis!

 

Onze missie is “Iedereen is uniek, iedere huid is uniek.”

Wij werken met op maat gemaakte behandelplannen geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften van jouw huid. De klant kan bij ons volledig ontspannen en zichzelf zijn en vooral gehoord voelen. Wij luisteren goed naar haar/zijn wensen en maken een persoonlijk plan van aanpak waardoor wij dus echt het mooiste en maximale uit een huid kunnen halen. 

Shop de producten van Momento onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van Momento Schoonheidssalon

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!