City Webshop Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar Brocks Homeopathie. 

“Waarom een product verkopen voor een euro als iemand met een product van 25 cent geholpen kan zijn”

Dit is het motto van Brocks Homeopathie in Breda. Deze week is City Webshop Breda in gesprek met Sanne Brocks, sinds 2016 eigenaresse van deze authentieke winkel. “Als wij denken dat iemand met een geneeskrachtig kruid beter geholpen is dan met een supplement van bijvoorbeeld 40 euro, dan kiezen wij voor het eerste” vertelt Sanne.

tekst loopt door onder de foto’s. 

Brocks Homeopathie is gevestigd op de mooie Ginnekenweg in het nog mooiere Breda. Samen met José en Karen werkt zij met veel plezier in deze karakteristieke winkel. Haar vader is deze winkel in 1978 begonnen op de Baronielaan. Sanne was op zoek naar een nieuwe uitdaging en in 2000 vroeg haar vader om eens mee te kijken in zijn winkel om te ontdekken of dit iets voor haar kon zijn. Daarna is zij meteen haar drogisterijdiploma gaan halen, zo leuk vond ze het! In 2004 is de winkel verhuisd naar de Ginnekenweg, waar ze nu al ruim 17 jaar gevestigd zijn.

“De winkel typeert zich door zijn authentieke uitstraling,” vertelt Sanne verder. “Wij zijn echt een advieswinkel met een hoop kennis in huis. En we doen het met heel veel plezier.”

Brocks Homeopathie heeft veel homeopathische geneesmiddelen, supplementen, huidverzorging, kruiden en specerijen op voorraad. Hebben ze het niet in huis, dan doen ze hun uiterste best om dit de volgende dag te kunnen leveren.

“We zijn een gedreven team met allemaal ons drogisterij diploma op zak. Wij vinden het echt heel fijn als mensen door ons advies geholpen worden, ook al verkopen we niets, bij wijze van. Wij verkopen kwalitatief goede merken in onze winkel en daar zijn wij trots op.” Ook aan Sanne vragen wij wat Breda voor haar zo bijzonder maakt. “Breda is een mooie stad met mooie mensen, veel natuur, maar ook het stadse.”

Brocks Homeopathie is al vanaf de eerste dag bij de City Webshop Breda aangesloten, wij zijn helemaal om. Voor al onze gezondheidsproducten gaan we langs bij Sanne! 

Shop de producten van Brocks Homeopathie onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van BROCKS HOMEOPATHIE

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!