BoutiqueLocale is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar BOOZST en BOOZST HOME. 

Boozst - Patricia x

We zijn in gesprek met Patricia Schaap, de eigenaresse van BOOZST en BOOZST HOME. Zij vertelt ons het verhaal achter haar onderneming. Het begon allemaal in 2015, ze wilde iets oprichten waar alles draait om de totaalbeleving van een heerlijk verwenmoment voor jezelf óf voor je geliefde. Dat je hier kunt genieten is één ding dat zeker is, vol energie kletsen we verder! 

Door een “Boozst” te ondergaan stap je even uit de alledaagse hectiek en kun je er daarna weer helemaal tegenaan.

Alles in de salon ademt passie, zorgzaamheid en inlevingsvermogen uit voor haar vak. Bij de oprichting had zij meteen een duidelijk beeld van wat ze wilde neerzetten. Een bezoek aan BOOZST moest ‘een beleving` zijn en een plek waar jij je op je gemak voelt. Door de persoonlijke benadering heeft BOOZST in de afgelopen vijf jaar tijd een vaste klantenkring opgebouwd. Deze vaste klanten weten het inmiddels: bij BOOZST word je iedere keer opnieuw verrast en gaat het uiteindelijk om zoveel meer dan alleen maar een schoonheidsbehandeling. Door een “Boozst” te ondergaan stap je even uit de alledaagse hectiek en kun je er daarna weer helemaal tegenaan.

tekst loopt door onder de foto’s. 

Waar krijg je nou een voetenbadje tijdens het intakegesprek?

Patricia weet precies aan te voelen waar de klant behoefte aan heeft en dat merk je aan haar werkwijze. Alles wordt manueel en masserend uitgevoerd, afgestemd op de persoonlijke behoefte van de klant. Je merkt het ook aan al die extra’s die ‘zomaar’ aan de behandeling worden toegevoegd: een lekkere kruidenthee, een gezonde smoothie tussendoor, een voetenbadje tijdens het intakegesprek of een heerlijke voetenmassage terwijl een masker intrekt. Wanneer reserveer jij een BOOSZT voor jezelf? 

‘’Inspiration with a different touch’’

Daar bleef het niet bij, haar motto is ondertussen uitgebreid tot ‘’Inspiration with a different touch’’. Klanten genieten van de stijlvol ingerichte salon, vaak kreeg ze de vraag of de spullen die in haar salon staan ook te koop zijn. Daarom startte ze met de webshop BOOZST HOME, zo geniet je ook thuis van het BOOZST gevoel. Op haar webshop verkoopt ze woonaccessoires, sieraden, verzorgingsproducten en cadeauartikelen. Zo vonden BoutiqueLocale en BOOZST elkaar, een groot deel van de prachtige collectie is bij ons te koop.

Tot slot vragen we haar: ”wat maakt Breda voor jou zo bijzonder?” Daarop antwoord zij vrolijk: “Ik hou van Breda, altijd iets te doen en altijd gezellig!”

Shop de producten van BOOZST onder de foto’s.

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!