“Tegenwoordig is een appje heel normaal, daardoor is een kaartje extra speciaal.”

BoutiqueLocale Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar Studio Loli! 

Binnen één dag werd een ‘leuk idee’ een serieuze business. Wie dat zo snel voor elkaar kregen? Nomi en Lotte! Samen runnen zij Studio Loli. Deze week spraken wij met Nomi over hun kaartjes, hun passie voor kaarten en waarom het juist nu zo bijzonder is om is een kaart te sturen! Door ons gesprek zijn we snel overtuigd om weer eens wat vaker een kaart te sturen! Hoelang geleden stuurde jij er een? 😉

tekst loopt door onder de foto’s. 

Nomi is 24 jaar en is samen met haar partner Lotte begonnen met Studio Loli. Zelf is Nomi een grote verzamelaar van kaartjes. Als zij op een andere plaats is of in een toffe winkel, dan neemt ze altijd een kaartje mee. Niet alleen om te bewaren, maar vooral om te sturen. Ze houdt er van om kaartjes naar mensen te sturen.

Alles wordt met de hand gemaakt! 

Het begin van Studio Loli. Het idee was om een kaartje te sturen naar mensen die het nu wel kunnen gebruiken en of waar je niet naar toe kan. Alle illustraties worden met de hand gemaakt. Wanneer de tekeningen naar haar zin zijn, gaat Lotte er mee aan de slag. De laatste puntjes zetten ze samen op de i. Het is daardoor echt een samenwerking!

“Wij haalden hier zoveel plezier uit, dat we bedachten om het groter aan te gaan pakken. Voor we het doorhadden waren we een week verder en hadden we al een tweede druk gemaakt, was er een webshop in de maak en facebookpagina online. Een onverwachte droom die uitkomt!.
We proberen onze illustraties te versterken met grappige teksten. Vaak zien wij klanten lachen om onze kaartjes. Het is allemaal niet te serieus. Eigenlijk hetzelfde als hoe we begonnen zijn. Wij beginnen ergens aan en we zien wel waar het schip strandt. Voor alsnog heeft dit goed uitgepakt.”

Door het grote succes zijn de kaartjes niet meer alleen op hun eigen webshop te bestellen.  Ze zijn o.a. te vinden bij Swan, WAAR, Vives, Loods kids store, Coffee time in Ulvenhout en natuurlijk bij BoutiqueLocale.  En daar zijn we heel erg blij mee, want ze worden veel verkocht!

”We kunnen echt niet zonder elkaar ..”

Ook vragen we Nomi wat hun bedrijf zo bijzonder maakt. “Lotte en ik kunnen niet zonder elkaar. O dat klinkt heel klef, maar het is echt zo.  Lotte kan niet tekenen en ik weet niet hoe haar computer aan moet. Zonder elkaar was Studio Loli niet ontstaan.”

Studio Loli is al vanaf het begin aangesloten bij de BoutiqueLocale Breda. Daarom vragen we haar uiteraard wat Breda voor haar bijzonder maakt: ‘’Breda is ons stadje! Het is de plek waar Lotte en ik elkaar hebben ontmoet en de plek waar wij onze nieuwe uitdaging hebben gevonden. Het is ook de plek waar ik naar verlang als ik niet in Breda ben. Breda is thuis! Daarnaast kan je er kei goed stappen en smaakt de kapsalon het allerlekkerste met uitzicht op de witte dame van Breda 😉 ‘’.

Shop de producten van Studio Loli onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van Studio Loli

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!