ZUSJE CADEAUTJES

“Unieke cadeautjes heb ik zeker!”

BoutiqueLocale is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar Zusje Cadeautjes. 

Mirjam Zusje Cadeautjes

Deze week spreken we Mirjam Frijters. Mirjam is de trotse eigenaresse van Zusje, voor de leukste cadeautjes. De naam van haar winkel is ontstaan doordat haar winkel in het zelfde pand zit als het bedrijf van één van haar broers, Drukkerij Frijters aan de Ginnekenweg 144. Wat Mirjam dan zoal verkoopt via haar winkel en via BoutiqueLocale lees je hieronder! 

tekst loopt door onder de foto’s. 

Mirjam Zusje Cadeautjes
Winkel Zusje Cadeautjes Skyline Breda

Mirjam verteld ons enthousiast hoe dit nou is gekomen: “Al jaren liep ik met het idee om een cadeauwinkel te starten, maar door allerlei omstandigheden kwam het er steeds niet van. Ik ben al heel lang werkzaam bij de drukkerij en heb ruim zeven jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en de sprong gewoon gewaagd. Een cadeauwinkel inpandig bij de drukkerij. Het is een goede zet gebleken. Mijn werkzaamheden voor de drukkerij zijn prima te combineren met het runnen van een leuke winkel met daarbij ook een DHL-servicepunt.”

”Ook cadeautjes op maat zijn geen probleem!”

“Ik heb een kleine winkel, dus vind ik dat ik moet proberen originele producten te verkopen. Het is voor mij niet handig om dezelfde producten te verkopen als mijn buurvrouw, bij wijze van spreken. Ook diverse cadeautjes kunnen op maat gemaakt worden b.v. kraamcadeautjes doorzien van de gegevens van de pasgeborene.”

Winkel Zusje Cadeautjes Skyline Breda

Twee jaar geleden is Mirjam begonnen met de verkoop van de skylines van Breda. Vervolgens heeft ze het idee uitgewerkt om ook een skyline te gaan maken van diverse wijken van Breda. “Dit was een schot in de roos. Nergens anders verkrijgbaar, dus hoe uniek wil je het hebben!”

Momenteel zijn er skylines beschikbaar van: Ginneken, Belcrum, Heusdenhout, Ulvenhout, Bavel, Princenhage en Prinsenbeek. Skylines van Tuinzigt en Zundert zijn in de maak en er volgen er nog meer! Skylines van 40 cm zijn in principe op voorraad in de winkel. Echter kunnen ze ook op ander maten gemaakt worden tot een maximaal formaat van 120 cm. Deze worden op bestelling gemaakt.

“Kort geleden heb ik ook de verkoop overgenomen van leuke servetten. Servetten met een gezellige tekst, waardoor jouw gasten zich nog meer welkom voelen bij ieder diner, high tea, lunch of bbq. Deze verkocht ik al een tijdje in de winkel, maar deze wil ik nu ook landelijk gaan uitzetten. Weer een nieuwe uitdaging dus.”

BoutiqueLocale verkoopt héél veel van Mirjam haar skylines, we kunnen wel zeggen dus dat we enorm blij zijn met deze samenwerking. Maar niet alleen daarom natuurlijk, ondernemen en steeds een nieuwe uitdaging; dit is precies waar wij ook voor staan!

Een greep uit de producten van Zusje Cadeautjes

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!