“Stralend de deur uitgaan” dat is onze missie!

BoutiqueLocale is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar Silver & Gray.

De Nieuwe Ginnekenstraat wordt ook wel een beetje de P.C. Hooftstraat van Breda genoemd. Waarom? Je vindt er mooie, grote, oude panden én echte lokale winkeliers met unieke producten. En dat is natuurlijk net wat exclusiever dan de reguliere winkelstraat. Ook Silver & Gray, een dameskledingzaak, is hier sinds 2020 gevestigd. We spraken met eigenaresse Henriëtte over haar passie. Ook liet ze zien dat ze niet enkel kleding verkoopt. Benieuwd naar de rest? Lees dan verder! 

tekst loopt door onder de foto’s. 

“Er verlaat niemand mijn winkel die zich niet 100% gelukkig voelt in zijn nieuwe outfit.”

Henriëtte woont vanaf 2013 in Breda en is sinds 1 april 2020 de trotse eigenaar van Silver & Gray, een mooie boetiek voor damesmode gelegen aan de Nieuwe Ginnekenstraat 23 in deze bruisende stad. “Breda heeft mijn hart gestolen met zijn prachtige oude binnenstad en het bourgondische leven.”

Na haar opleiding aan de modevakschool is Henriëtte in de retail beland waar ze na 20 jaar met plezier en passie in de woninginrichting te hebben gewerkt, de overstap naar de mode heeft gemaakt. Toen ze te horen kreeg dat het pand, waar Silver & Gray nu gevestigd is, te huur kwam begon haar meisjesdroom weer op te spelen. Samen met haar echtgenoot Leon hebben ze plannen gemaakt, de inrichting ontworpen en getekend, gerealiseerd en uitgevoerd met een uiterst tevreden resultaat. En juist die tevredenheid brengt ze ook over op haar klanten: “Er verlaat hier niemand mijn winkel die zich niet 100% gelukkig voelt in zijn nieuwe outfit” vertelt eigenaresse Henriëtte met een trotse lach.

”Niet elk vrouwenlichaam beschikt nu eenmaal over de perfecte maten, wij wel over de mogelijkheid om de kleding perfect op maat te laten passen!”

“Onze kleding wordt zorgvuldig samengesteld en ingekocht uit de diverse merken, allen uniek voor Breda, vervolgens naar mijn eigen idee geëtaleerd en ingehangen. Niet op merk maar op kleur zodat je ziet dat alle merken onderling combineerbaar zijn en het winkelbeeld zijn rust behoudt.”

“Als het nodig is dan worden de items op advies van mij en wens van de klant in eigen atelier vakkundig aangepast. Niet elk vrouwenlichaam beschikt nu eenmaal over de perfecte maten, wij wel over de mogelijkheid om de kleding perfect op maat te laten passen!”

De nieuwe najaarscollectie mag je zeker niet missen, kom langs en laat je inspireren door: Nü Denmark, Zhrill, Elsewhere, Emotions, Signe Nature, Poools, Bloomings, Lizzy & Coco, the Clothed, Stehmann, Angels jeans, Happy Rainy Days, NoMi, Wauw en Wish & Will.

Ook voor je huis en body verzorging kan je bij Silver & Gray terecht. 

Voor home en body verkopen ze de producten van JANZEN. Deze heerlijke producten zijn ook te bestellen via BoutiqueLocale Breda, want wat is er nou fijner dan een moment voor jezelf? Met de home- en bodycollectie kom jij écht toe aan het rustmomentje. Even helemaal zen!

Henriëtte sluit af: ”We zien je graag bij Silver & Gray, een moderne zaak van deze tijd met authentieke service”. Maar natuurlijk shop je haar mooie producten ook online via BoutiqueLocale Breda! 

 

Silver & Gray
Nieuw Ginnekenstraat 23
4811 NM Breda

Shop de producten van Silver & Gray onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van Silver & Gray

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!