“Altijd een uniek cadeau voor iedereen!”

City Webshop Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom spraken we deze week met Dian van The Local Giftbox! 

In onze speurtocht naar lokale creatieve ondernemers die zich wilden aansluiten bij City Webshop Breda, kwamen we al snel Dian van The Local Giftbox tegen. Zij maakt geschenkpakketten voor verschillende gelegenheden met producten van lokale ondernemers. Nou dat past natuurlijk helemaal in het straatje van de City Webshop Breda. Wij gingen in gesprek en vroegen naar haar verhaal.

tekst loopt door onder de foto’s. 

” Tijdens de lockdown vond ik het zelf extra belangrijk om kleine ondernemers te blijven steunen”

“Mijn naam is Dian Swartelé, 25 jaar oud en eigenaar van The Local Giftbox. The Local Giftbox bevindt zich momenteel in de berging van mijn appartement die ik heb omgebouwd naar magazijn en logistieke ruimte. The Local Giftbox is begonnen tijdens de lockdown van begin dit jaar. Tijdens de lockdown vond ik het zelf extra belangrijk om kleine ondernemers te blijven steunen. Maar ook daarvoor was ik altijd op zoek naar die verstopte pareltjes. De laatste jaren zijn in de steden bijna alleen nog maar grote ketens te vinden en is het voor de kleine ondernemer bijna onbetaalbaar en onmogelijk om in het centrum van steden zich te vestigen door onder andere hoge huurprijzen.

” Nooit ergens met legen handen aankomen!”

Ik heb altijd geleerd dat je nooit met lege handen ergens aan mag komen, dus zorgde ik voor een uniek geschenk bij iedere gelegenheid. Hierdoor werd vaak mijn hulp ingeschakeld door anderen voor het vinden van een leuk geschenk voor hun geliefden. Hierop heb ik The Local Giftbox bedacht, geschenkpakketten voor verschillende gelegenheden met producten van lokale ondernemers. Op deze manier maken klanten kennis met nieuwe/kleine ondernemers door middel van topproducten.

The Local Giftbox heeft unieke geschenken voor iedereen! Naast de standaardpakketten is het ook mogelijk om jouw Gift Box helemaal zelf samen te stellen, maar je kunt jezelf natuurlijk ook laten verrassen.”

Vrijwel alle producten die verwerkt zijn in de giftboxen komen van ‘het winkeltje om de hoek’ vandaan. Op deze manier leren klanten de ondernemers kennen met één van hun leukste producten en kunnen ze (als het product bevalt) een vervolg aankoop bij deze ondernemers zelf. Zo probeert ook The Local Giftbox de winkels waar zij zelf gek op zijn, een nieuw publiek te geven.

” In de toekomst zou ik wel een fysieke winkel willen openen!” 

Tot slot vragen wij aan Dian wat Breda zo bijzonder maakt en wat zijn je toekomstplannen?

“Breda is voor mij de stad waar ik thuiskom. Naast alles wat er op het moment wordt aangeboden ben ik ook druk bezig met nieuwe plannen. Zo willen we het assortiment nog verder uitbreiden met nóg meer leuke Gift Boxen en in de toekomst ook een fysieke winkel openen waar je zelf pakketten kan samenstellen en Gift Boxen kan kopen.”

Shop de producten van The Local Giftbox onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van The Local Giftbox

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!