Voor een cadeautje moet je bij Berry van De Nieuwe Winkel zijn!

BoutiqueLocale is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar De Nieuwe Winkel. 

We spreken af met Berry Evers, hij runt de conceptstore De Nieuwe Winkel. Zodra je hier binnen stapt weet je zeker dat je niet met lege handen naar huis gaat, maar helaas komen we daar niet voor en dus vragen we Berry het hemd van het lijf. Vrolijk als hij is verteld hij ons over zijn conceptstore en de ondernemers achter deze producten. Want de Nieuwe Winkel verkoopt producten van allerlei ondernemers. ‘’Precies daarom slaag je hier altijd voor een cadeautje’’ lacht hij.

Berry legt ons uit: “De winkel bestaat al langer, maar ik heb hem vorig jaar januari overgenomen. Hiervoor heb ik 20 jaar in de Korte Brugstraat gewerkt. Daarna 20 jaar in de Lange Brugstraat en nu de Tolbrugstraat. Meer Brugstraten zijn er niet, haha. En nu sla ik ‘de brug’ tussen ondernemen en ondernemer zijn. De verbinding zoeken met elkaar is mijn drijfveer.” De Nieuwe Winkel verhuurt ruimte aan creatieve enthousiaste ondernemers. Zij vragen geen huur, maar werken op consignatie basis. Ondernemers onderling en winkelend publiek met elkaar verbinden, dat is het idee achter De Nieuwe Winkel.

tekst loopt door onder de foto’s. 

De Nieuwe Winkel Breda

“Ondernemen doe je samen”

Berry was toe aan een nieuwe uitdaging en dat is gelukt. De Nieuwe Winkel is zo bijzonder door het gevarieerde aanbod. Steeds wisselende collecties en ook steeds nieuwe enthousiaste ondernemers die hier hun leuke spullen aan de man brengen. Al ruim 50 ondernemers zijn er nu te vinden. Extra bijzonder dus als je je bedenkt dat Berry via BoutiqueLocale verkoopt en er dus stiekem nog veel meer ondernemers achter het concept hangen!

We kletsen verder over zijn winkel en vragen hem naar de ongedwongen sfeer die hangt in de winkel. ‘’Gezellig snuffelen onder het genot van een kopje thee of koffie, hier slaag je altijd voor een leuk cadeau.” Ja dat is wat Berry fijn vindt en wat het voor de klanten ook echt prettig maakt om hier te shoppen. Het kiezen van een cadeautje duurt immers soms wat langer dan je lief is 😉. We vragen hem als laatste nog, wat maakt Breda voor jou zo bijzonder? “Wat voor mij Breda zo bijzonder maakt? Ja…toch de gezelligheid.”

We beamen de gezelligheid van Breda, maar ook die van Berry. Wat fijn om deze ondernemer als deelnemer van de BoutiqueLocale te hebben. Je koopt zijn producten hieronder online maar natuurlijk kan je ook lekker bij hem langsgaan. 

Shop de producten van De Nieuwe Winkel onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van De Nieuwe Winkel

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!