“Ik maak de wereld graag wat mooier en lichter met mijn illustraties”

City Webshop Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en daarom nemen we je mee naar ‘Projeckt An’ 

Wil je een tekening van je favoriete plekje in de stad, een illustratie van je oude huis of wil je iemand een leuk en persoonlijk cadeautje geven? Met de illustraties van \ P r o j e c k t  A n \ ben je hiervan verzekerd! We spraken met Anja over haar stap om zelfs haar vaste baan op te zeggen en door te gaan met Projeckt An.

tekst loopt door onder de foto’s. 

City Webshop Breda verkoopt sinds kort portretten van de Horeca in Breda, maar wie zit er toch achter die horecaportretten? “Ik ben Anja en ik houd van tekenen en creëren en hiermee het verbeelden van een mooi verhaal. Na een paar toffe opdrachten van vrienden en bekenden is in 2018  \ P r o j e c k t  A n \ ontstaan. Het is langzaam zo gegroeid. Begin 2021 ben ik er helemaal voor gegaan en heb ik mijn vaste baan opgezegd! Heel spannend, maar wat is het fijn om je passie te kunnen volgen.”

” Wat is het fijn om je passie te kunnen volgen!” 

Het allerfijnste vindt Anja het om met haar tekeningen en illustraties de wereld wat mooier en lichter te maken. Vaak gaat het om een bijzonder verhaal, zoals bij de huisportretten. Ze tekent het liefst in een prettig soort eenvoud, afgestemd en met een hoog ‘feel good factor’. “Daar word ik blij van en hopelijk de klant ook” vertelt Anja met een lach.

Ze maakt vooral veel tekeningen en illustraties in opdracht van een klant, maar werkt ook graag samen met andere ondernemers. Ze tekent bijvoorbeeld illustratie bij een blog, restylet en pimpt logo’s en ontwerpt eigen kaarten geprint op hout in samenwerking met Houtmeid, ook een bekende van de City Webshop Breda.

Anja heeft de afgelopen maanden vooral horecaportretten gemaakt, een deel van de opbrengst ging toen ook naar de ondernemers. In totaal maakte ze 27 portretten in Breda, Etten-Leur en Zundert! City Webshop Breda is erg blij met de samenwerking, we hopen snel een portret van ons kantoor te mogen aanvragen 😉!

Shop de producten van \ P r o j e c k t  A n \ onder de foto’s. 

Een greep uit de producten van Projeckt An

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!