“Hoogwaardige kwaliteit extra vierge olijfolie met toegevoegde smaak aan de hand van verse, biologische producten. De finishing touch voor uw gerecht.”

BoutiqueLocale Breda is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten ondernemers en daarom gingen we in gesprek met de jongens van Olie Molie. 

Alex & Lex Olie Molie

Wij zijn Lex Oreel en Alex van Westrenen. Twee jonge ondernemers die elkaar ontmoet hebben op de ondernemersopleiding aan Avans hogeschool. Met de kennis van Lex als voormalig kok in een professionele keuken, zijn we maanden bezig geweest met de ontwikkeling van verschillende oliën met smaak. Bij de ontwikkeling staat versheid en smaak hoog in het vaandel. Daarom maken wij gebruik van een hoogwaardige kwaliteit extra vierge olijfolie uit Italië en alleen biologische verse producten om smaak in de olie te krijgen. Sinds een half jaar ligt ons assortiment ook in een aantal winkels in Breda en sinds kort vindt je ons ook in de webshop van BoutiqueLocale. Daarnaast bieden we ook passende recepten op onze website www.oliemolie.nl.

Hoe is Olie Molie ontstaan?

We ontdekten dat we allebei een grote passie hebben voor koken en lekker eten. We merkten dat mensen ons product willen proeven en daarom hebben we de stap naar fysieke winkels gezet. Hier organiseren we af en toe een proeverij waardoor je weet wat je koopt!

De nieuwe winkel waar we nu 6 maanden liggen is een winkel waar verschillende ondernemers hun producten aan bieden. Hierdoor is er voor ieder wat wils iets te halen. 

tekst loopt door onder de foto’s. 

Wat maakt jullie bedrijf zo bijzonder?

Olie Molie is een bedrijf wat zich focust op een hoogwaardige kwaliteit extra vergine olijfolie waar ze aan de hand van verse, biologische producten smaak aan toevoegen. Hierdoor ontstaat er een puur product zonder gebruik te maken van E-nummers en/of kunstmatige aroma’s.

Waarom Breda?

Breda is de stad waar wij ons bedrijf begonnen zijn en waar we elkaar hebben leren kennen. Ook is Breda de stad waar we in de winkels liggen en waar we de eerste kansen krijgen van lokale ondernemers. 

Shop de producten van Olie Molie onder de foto’s. 

Olie Molie

Een greep uit de producten van Olie Molie

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!