"Samen bezorgen we jouw klant een glimlach en een onvergetelijke indruk"

BoutiqueLocale is benieuwd naar de verhalen achter de aangesloten winkels en Bredase ondernemers en daarom nemen we je deze keer mee naar Joep & Gideon van Onze Smaak. Onze Smaak maakt heerlijke zoetigheden die verzonden worden via de brievenbuspost. Perfect als een bedankje of voor een felicitatie.

Joep & Gideon van Onze Smaak

Deze week spreken we Joep en Gideon, de trotse oprichters van Onze Smaak. Toen ze nog collega’s waren in de horeca hadden ze al grote plannen om samen een onderneming te starten. Inmiddels hebben ze verschillende mooie concepten ontwikkeld en werken ze iedere dag heel hard om van Onze Smaak een nog mooier bedrijf te maken. De Sweetbox is het belangrijkste concept. Hiermee bezorgen ze met diverse zoetigheden via de brievenbus een glimlach op vele gezichten. De Sweetbox wordt naast de particulieren markt steeds meer gebruikt als aftersales product voor heel veel uiteenlopende bedrijven. Samen bezorgen ze jouw klant een glimlach en een onvergetelijke indruk.

tekst loopt door onder de foto’s. 

Joep & Gideon van Onze Smaak

Wat typeert jullie bedrijf?

“Ons bedrijf wordt getypeerd door onze eindeloos vrolijke inzet en service. Wij zijn altijd op zoek naar de Sweetbox die bij jou past. Of dit nu voor een verjaardag is of juist als een bedankje vanuit jouw bedrijf aan een medewerker, klant of relatie.”

Wat is jullie geheim? 

“Het geheim is dat wij onze ervaringen uit de horeca gebruiken om ons online bedrijf een succes te laten zijn. Mensen zijn altijd opzoek naar service en persoonlijk contact, juist hier maken wij het verschil door een online bedrijf een gezicht te geven. Als er een aanvraag binnenkomt nemen we altijd even de tijd om te bellen of langs te gaan. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we precies aansluiten bij de vraag en samen een glimlach bezorgen.”

Wat maakt voor jullie Breda zo bijzonder?

“Breda is de bourgondische hoofdstad van het zuiden. Het hart van de chef ligt in Breda. Hij heeft hier een gedeelte van zijn opleiding genoten en een aantal jaren gewerkt. Daarnaast ligt het lekker centraal, een ideale plek om heel Nederland, België en Duitsland aan te vliegen.”

Onze Sweetbox 
Van de Reijtstraat 82
4814 NE Breda
https://onzesweetbox.nl/

 

Onze Smaak; Joep & Gideon

Een greep uit de producten van Onze Smaak.

Bekijk hier alle producten

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!