De Maretak Nieuwetijdswinkel Breda

De Maretak Breda

De Maretak is een nieuwetijdswinkel gevestigd in het centrum van Breda. De Maretak Nieuwetijdswinkel biedt een breed scala aan producten en diensten op het gebied van spiritualiteit, gezondheid en welzijn.

In de winkel kun je onder andere terecht voor edelstenen, wierook, tarotkaarten, boeken, sieraden en meditatiebenodigdheden. Daarnaast biedt De Maretak ook diverse consulten en workshops aan, zoals tarotconsulten, aurareadings en yogalessen.

De Maretak Nieuwetijdswinkel is een warme, relaxte open plek waar je naartoe komt om spiritualiteit en bewustwording te ervaren, ruiken, voelen, proeven en beluisteren. Met als doelstelling om mensen die streven naar bewustwording, te ondersteunen. Ook blijven zij zichzelf ontwikkelen om zo een bijdrage aan een betere en gezondere wereld te leveren. BoutiqueLocale Breda sprak met Alinda, zij runt samen met haar zus deze winkel. Lees vooral even dit interview als je alles wil weten over je lichaam en geest!

De Maretak Nieuwetijdswinkel Breda
Maretak Nieuwetijdswinkel

Contactgegevens

Van Goorstraat 1
4811 HH Breda
076 – 515 5646
https://maretak-nieuwetijdswinkel.nl/

Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten

Retourvoorwaarden

Een product ruilen of retourneren kan in de winkel, binnen 14 dagen na aankoop. In het geval van retourneren ontvang je een tegoedbon of je geld terug.

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!