Dalmulino

Dalmulino

Italiaanse specialiteiten en pasta zoals de lekkerste spaghetti of fusilli, dat koop je bij Dalmulino! Rechtstreeks geleverd vanuit Italië. De heerlijkste Italiaanse producten online verkrijgbaar! Echte Pasta Armando! Olijfolie, passata en tomaten direct van onder de Italiaanse zon!

De liefde voor Italiaanse voeding is ontstaan tijdens vakanties in Italië waar ze kennis maakten met de vaak eenvoudige, maar o, zo lekkere gerechten gemaakt met slechts enkele goede ingrediënten. De focus bij Dalmulino ligt volledig op kwalitatief hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen en dan met name uit Italië.

De authentieke Italiaanse producten waaronder niet alleen biologische en glutenvrije maar ook vegan en spelt delicatessen zijn hier verkrijgbaar. Consumenten stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van eten, Dalmulino zorgt er daarom voor dat zijnmet hun aanbod, mede dankzij de Italiaanse partners voortdurend hierop inspelen.

Het assortiment van Dalmulino uit Terheijden bestaat uit diverse soorten pasta’s van Armando en olijfoliën van Divo. Dalmulino biedt een ruim assortiment met diverse pasta’s in zowel traditionele als glutenvrij. 

Vanaf heden verkoopt Dalmulino hun producten nu ook online bij BoutiqueLocale. 

Dalmulino
Dalmulino Logo

Contactgegevens

Bredaseweg 61
4844 CK Terheijden
https://www.dalmulino.nl/

Retourvoorwaarden

Een product ruilen of retourneren kan in de winkel, binnen 14 dagen na aankoop. Uitsluitend in ongeopende verpakking.

Home
Account
0
Zoeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwe ondernemers en meer!